Rikke  

Mit navn er Rikke jeg er fra februar 1986 og bor sammen med min kærsete Martin, vores datter Laura, som er fra februar 2013 og vores søn Lucas, som er fra oktober 2018.

Er uddannet pædagogisk Assistent i Oktober 2014 og har masser af erfaring igennem de sidste 10 år indenfor børn og unge. Været ansat i Vuggestue, Børnehave, Specialskole, Døgninstitution, Aflaster og Ung pige i huset.

Jeg elsker at arbejde med børn, da de giver liv og glæde. Jeg er en legesyg kvinde, som gerne kravler rundt på gulvet, læser et godt eventyr, hopper i det varme tøj for at komme ud i den friske luft og få lidt røde kinder, mens der bygges ting og sager i sandkassen, eller nærstudere alle de spændende ting der findes i naturen. Jeg er god til at imødekomme børns behov og give dem en spændende, legende og lærerig hverdag.

Jeg ser det som mit primære ansvar at skabe grundlag for børnenes trivsel og mulighed for at udvikle sig. Ved at være en omsorgsfuld, stabil og tryk voksen, kan jeg være med til at skabe rammerne for optimal udvikling af barnets ressourcer.

Jeg elsker sang, leg og musik og lægger stor vægt på fælles aktiviteter, som vil udfordre og styrke børnenes evner på det sociale, kreative og samarbejdsmæssige plan.

Jeg håber på et godt samarbejde med jer forældre og vil gøre mit bedste og vil så vidt muligt opfylde alle jeres ønsker og forventninger