Mit navn er Anja. Jeg er fra 1971, og er uddannet salgsassistent. Jeg bor sammen med sammen mine 2 sønner Stefan og Patrick, som er  fra henholdsvis 2000 og 2003. Jeg ved 100% hvad jobbet som selvstændig børnepasser indebærer. Jeg har nemlig flere års erfaring som både kommunal dagplejer, men også som selvstændig børneupasser. Det hele startede i 2003, hvor jeg blev ansat, som kommunal dagplejer, under Aalborg kommune. 2 år senere, besluttede jeg mig for, at blive selvstændig børnepasser. Et valg, jeg aldrig har fortrudt :)

Jeg har altid været meget glad for mit job som børnepasser! Det er så fantastisk, at have flok dejlige børn omkring sig, og komme ud og møde andre børnepassere og deres børn.

Børn betyder alt for mig. Jeg elsker deres ligefremhed, deres nysgerrighed, deres forskellighed og deres måder at udtrykke sig på. Børn har en hel speciel plads i mit hjerte, og jeg kan love jer, at jeg vil gøre alt for, at jeres børn skal føle sig trygge, værdsat og elsket her i min  pasningsordning. Jeg vil også gøre alt for, at få et rigtigt godt samarbejde med jer forældre, og så vidt muligt opfylde alle jeres ønsker og forventninger. Det handler om DIT BARN, og i forældre er trods alt dem, der kender deres børn allerbedst!!!!

 

Jeg har altid været meget glad for børn, og har brugt meget tid sammen med børn. Jeg har bla. været i USA , hvor jeg passede jeg 2 multihandicappede drenge på 9 år. Drengene skulle have hjælp til alt. skole, bad, lektier, fritidsaktiviteter osv. osv.

 

Jeg er opvokset på et nedlagt landbrug ved Aalborg, og har altid været meget glad for naturen. Jeg elsker at gå ture, og komme ud at opleve skove, bakker og vand. Det er defor også med stor glæde, jeg tager på ture med de børn jeg passer😀